Servicii

Transport  camion in regim  complet

Efectuam transporturi la camioane complete avand capacitati de incarcare intre 1 tona si 23,5 tone, pentru orice tip de marfa.Organizam incarcari complete atat din Moldova catre tarile din Europa (export), cat si invers, din Europa catre Moldova (import), precum si in regim de tranzit.

UntitledAstfel, utilizam urmatoarele tipuri de camioane:

Frigorifice; prelata – pentru transporturi internationale rapide; la cerere, va putem oferi sprintere cu greutate marfii de pana in 1500 kg ; Volum aprox.  20m3

Camionete (prelata, duba, frigorifice) – capacitati de incarcare de pana la 3500 kg (3.5 tone); volum interior de aprox. 33 m3

Camioane (prelata, duba, frigorifice) – capacitati de incarcare de pana la 23,5 tone; pentru marfurile voluminoase sau de dimensiuni mai mari, va asiguram incarcari in camioane mega s.a.

Transport in regim de grupaj

Efectuam transport de marfa in regim grupaj cu autoutilitare si camioane de diferite dimensiuni si volume diferite care pot incarca de la 1 palet de marfa sau un camion complet care poate incarca pana la 33 paleti.Transportul se efectueaza in regim de camion complet expres sau in Untitled-1regim de grupaj marfurile fiind asigurate pe toata durata transportului.Marfurile se transporta in regim grupaj la cererea clientului .

Transporturile noastre sunt saptamanale catre Europa deci si marfa dumneavoastra care este transportata inregim de grupaj va ajunge in timp optim la client.

Transporturile in regim grupaj se efectueaza prin colectarea marfurilor din tara pe camioanele noastre care efectueaza grupajele catre europa si apoi se expediaza in cel mai scurt timp posibil pentru a ajunge in timp optim la clientul dumneavoastra in locatia stabilita. Grupajele de marfuri se efectueaza din Romania catre tarile din Europa. Timpul de tranzit pentru marfuri sunt in functie de distanta si tonajul marfii care poate fii de la un palet sau colet de la 5 kg .

Marfurile sunt asigurate pe toata durata transportului indiferent daca marfa este transportata in regimgrupaj sau in regim express sau exclusive.

Organizarea intregii activitati de transport se efectueaza de catre personalul nostru calificat comunicand direct cu clientul si expeditorul marfii pentru ca marfa transportata de noi in regim de grupaj sau regim de camion complet sa ajunga in cele mai bune si optime conditii la destinatie.

Transport de marfuri periculoase. Transport ADR

Va oferim servicii de transport ADR atat in regim complet cat si la grupaj – impreuna cu alte Untitled-1marfuri, in conditii de siguranta si cu respectarea reglementarilor legale in domeniu.

CLASIFICAREA MARFURILOR ADR

Potrivit Acordului European A.D.R. au fost stabilite 9 clase de substante periculoase in transport.

Conform Acordului European A.D.R se intelege prin marfa periculoasa toate acele substante sau obiecte care prin natura lor fizico – chimica ar putea aduce daune personale, dar si mediului inconjurator, fiind stabilite astfel 9 clase de marfuri periculoase

Clasa 1: substante si obiecte explozive

Clasa 2 gaze

Clasa 3: lichide inflamabile

Clasa 4.1: substante solide inflamabile, substante autoreactive si substante explozive, desensibilizate solide

Clasa 4.2: substante care se aprind spontan

Clasa 4.3: substante care, la contactul cu apa degaja gaze inflamabile

Clasa 5.1: substante comburante

Clasa 5.2: peroxizi organici

Clasa 6.1: substante toxice

Clasa 6.2: substante infectioase

Clasa 7: substante radioactive

Clasa 8: substante corosive

Clasa 9: substante si obiecte periculoase diverse

Clasificarea trebuie facuta de catre expeditorul (detinatorul) marfii, eventual cu ajutorul producatorului.

Transport containere

Oferim servicii de transport containerizat de marfa catre orice destinatie din lume, la standarde inalte de calitate, promptitudine si siguranta.

Untitled-1Solutiile optime pentru transportul marfurilor Dvs cu containere de 20” sau 40”, FCL / LCL , va sunt furnizate in variante de transport de tip ‘port-to-port’ sau ‘door-to-door’.

Colaborarea cu cele mai cunoscute linii de transport maritim containerizat, monitorizarea permanenta si stricta a intregului flux de transport – de la incarcarea marfii in container si pana la livrarea la destinatie, prin furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor dumneavoastra, sunt actiuni prin care dovedim ca ne preocupam permanent de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

FCL = full container load ( container complet incarcat)

LCL = less than container load ( grupaj de marfa pe container)

Pentru  a primi o oferta contactati-ne.